RDF este unul din principalii distribuitori zonali de input-uri (îngrășăminte chimice, semințe și protecția plantelor) fiind distribuitor direct al produselor: Corteva, Dekalb, Syngenta, KWS, Limagrain, RAGT – pe partea de semințe, AgriTecno, Bayer, Syngenta, BASF – pe partea de protecția plantelor, iar pentru îngrășăminte chimice, RDF colaborează atât cu furnizori interni, cât si cu producători externi de la care face import direct.

De asemenea, RDF activează și în domeniul comerțului cu cereale, operând două baze de depozitare, pe care le are în proprietate, cu o capacitate totală de stocare de 45.000 de tone.

STOCARE ȘI TRADING

Este de precizat și faptul că pe lângă cele două activități legate între ele, și anume, cea de distribuție input-uri si cea de trading cu cereale, RDF mai desfășoară și activitate proprie de producție agricolă, prin RDF Agricultura, parte a holding-ului.

image
image
image

RDF – more than business

De la început am gândit RDF ca fiind o companie care să fie mai mult decât o afacere. Am gândit o companie prietenoasă atât cu angajații cât și cu partenerii. O companie care oferă și primește suport, deschisă la nou și evoluție. De-a lungul anilor (eu personal, angajați și parteneri) ne-am susținut reciproc atât în momentele bune cât și în cele mai puțin bune și pot spune că împreună am reușit să realizăm lucruri frumoase.

Drumul a fost lung și deloc ușor dar până acum a fost o experiență spectaculoasă.

Urmează o etapă accelerată de dezvoltare, un nou drum pe care mă bucur să-l parcurg alături de asociatul meu ROCA Investments!

Dacă în rândurile de mai sus am spus că drumul parcurs în trecut mi-a oferit o experiență spectaculoasă, despre ceea ce va urmă pot să spun cu certitudine că va fi SPECTACOL!

FLORIN DEZNAN – fondator RDF