Partenerii noștri beneficiază de pachete tehnologice gândite profesionist pentru a acoperi necesarul de produse în vederea aducerii la maturitate a producțiilor agricole. Specialiștii noștri merg în teren periodic și decid împreună cu fermierii măsurile ce trebuiesc luate atunci când situațiile impun intervenția asupra culturilor. Parteneriatul nostru cu fermierii din zona Arad și Timiș se bazează pe sloganul: „More than business”.

DEPOZITARE ȘI COMERȚ CEREALE

Deținem doua baze de depozitare cu o capacitate de 45.000 tone, laboratoare dotate cu aparatură de ultimă generație, cântare electronice, uscătoare de cereale și curățitoare, toate acestea gândite pe un flux de producție care ne permite preluarea a mai bine de 100 to/ oră de produse agricole și depozitarea acestora.

image
image
image
image

MORĂRIT ȘI PANIFICAȚIE

Comerțul cu cereale a însemnat pentru RDF stabilirea unor parteneriate de afaceri cu mori din Ungaria și România. În urma livrării către aceștia de cereale de o calitate superioară și conforme cu specificațiile cerute, RDF a devenit și comerciant cu produse pentru morărit și panificație.

CONSULTANȚĂ ÎN AGRICULTURĂ SI VANZARE DE INPUTURI

Pentru a oferi servicii de calitate tuturor fermierilor din regiunea noastră, în echipa RDF au fost cooptați inginerii agronomi cu o bogată experiență, atât în cultura mare (grâu, porumb, floarea soarelui, rapiță etc), cât și în pomicultură și legumicultură.

Echipa de vânzări

image
image