Dezbatere Profit News TV

Florin Deznan, CEO ROCA Agri RDF și Rudi Vizental, CEO ROCA Investments, au fost prezenți în dimineața aceasta la dezbaterile Profit News TV – Maratonul Agriculturii, unde au vorbit despre provocările cu care se confruntă agricultorii în prezent și ce s-ar putea face pentru a depăși momentele dificile.
Puteți afla mai multe din articolul de mai jos sau puteți urmări dezbaterea pe https://www.facebook.com/Profit.ro/videos/358593069762700 (primele 40 de minute).
Vezi mai mult

Roca Agri RDF

Parteneriatele puternice sunt mai greu de zdruncinat. De aceea am ales să devenim tot mai puternici, iar împreună cu partenerii noștri am lansat azi holdingul de agricultură ROCA Agri RDF.
Holdingul cuprinde în prezent 3 companii: RDF, RDF Agricultura și Adidana, urmând ca pe viitor să includă și alte companii producătoare din domeniul agri-food.
Urmărește pagina ROCA Agri RDF și află mai multe despre holding pe 🌐https://rocardf.ro
Vezi mai mult

RDF Holding

Prima discutie din spatiul public in care subiectul principal este legat de proiectul nostru – RDF Holding, holdingul nostru de agricultura!
La discutie au participat cei doi actionari, Rudi Vizental – CEO ROCA Investments si Florin Deznan – CEO RDF Holding
(Participarea lor poate fi urmarita de la minutul 15)

Vezi mai mult

Împreună suntem mai mari

Nu mai suntem singuri!
Incepem o noua etapa in existenta noastra.
Am mutat productia agricola pe o noua companie, RDF Agricultura si ne-am infratit cu unul dintre cei mai mari distribuitori de ingrasaminte chimice si combustibili din Romania si anume cu Adidana.
Impreuna suntem mai mari si cu siguranta vom fi si mai puternici.
Din 2022 putem vorbi de o acoperire la nivel national si vom incerca sa ne facem treaba si mai bine decat pana acum, sa fim alaturi de partenerii nostri agricultori cu toata gama noastra de produse, cu toate cunostintele noastre tehnice si cu toata daruirea noastra.
Va dorim tuturor un An Nou imbelsugat!
Vezi mai mult

ROCA Investments majorează capitalul RDF şi preia pachetul majoritar al traderului de cereale fondat de Florin Deznan

„Încă din 2019, când am cunoscut echipa ROCA, am realizat că este partenerul potrivit alături de care pot maximiza potențialul companiei pe care am fondat-o în urmă cu 26 de ani. Dacă din 2019 RDF a trecut printr- o perioadă de expansiune, investiții și reorganizare a întregului business, acum începe o etapă în care ne concentrăm pe consolidare și dezvoltare în teritorii noi. Așa a apărut oportunitatea investiției în Adidana, o companie complementară RDF din toate punctele de vedere, alături de care putem spune că devenim jucător național. Dezvoltarea strategică nu se oprește aici. În perioada următoare ne uităm să achiziționăm și alți jucători complementari din piața de agribusiness. Obiectivul nostru este să devenim un „one stop service” – o soluție completă pentru ceilalți jucători din domeniul agricol.” a spus Florin Deznan, CEO RDF.

Vezi mai mult

RDF Agricultura

Ne-am propus, am realizat!
RDF SA si-a propus sa achizitioneze alte companii din domeniul agricol dar primul pas s-a materializat prin transferul intregii activitati de productie agricola de la RDF SA catre noua noastra companie care se numeste RDF Agricultura.
Draga RDF Agricultura SRL, bine ai venit in familia RDF SA!
Iar acesta este doar primul pas….
🚀 RDF
🚀 ROCA Investments
Vezi mai mult

Investiție finalizată RDF Sofronea

Oficial am finalizat investitia din Localitatea Sofronea, Judetul Arad.
Avem o baza moderna, dotata cu varful de gama al tehnologiei actuale, avem capacitate de depozitare crescuta, aparatura de laborator noua si performanta.
Ca o noutate, din acest an RDF SA este si producator de full fat de soia si astfel ca ne vom indrepta atentia si catre sectorul zootehnic.
Suntem aici de 14 ani si continuam impreuna!
https://www.facebook.com/RDFGroup.ro/videos/238085974528743
Vezi mai mult

Reinventarea RDF Arad: Pandemia nu poate ține agricultura ”în casă”

„O afacere gândită a fi construită într-un anumit areal, crescută atât cât s-a putut, s-a transformat într-un business cu o dezvoltare uimitoare. S-au schimbat proceduri, s-au schimbat prioritățile, s-au investit bani și se urmărește o creștere continuă. Dar cea mai importantă schimbare, pe care ne dorim să o consolidăm, a fost schimbarea de mentalitate a tuturor angajaților RDF. Impulsul dat de ROCA în ceea ce privește businessul a fost completat cu mesajul clar transmis angajaților, și implicit pieței, că RDF e o companie puternică, susținută și care are ambiții mari de dezvoltare. Astăzi cred ca cel mai important asset al RDF este echipa sa. Suntem o echipa disciplinată, hotărâtă și dornică de afirmare, dar cel mai important aspect este că suntem o echipă profesionistă. Oamenii cu ștate vechi în RDF s-au adaptat incredibil de bine la noile schimbări și cerințe iar colegii noi s-au integrat imediat și au adus valoare în scurt timp.”
Florin Deznan – RDF
Vezi mai mult

Un an de asociere

Anul trecut pe vremea aceasta am facut un mic pas, ne-am asociat cu ROCA!
Dupa un an, parca am trecut prin experienta lui Praslea cel Voinic, am crescut in business intr-un an, cati altii in 7 ani.
Felicitari echipa RDF!
Felicitari echipa ROCA!
Happy to be together!!!
Vezi mai mult